Thursday, 9 August 2018

080818

cantiknya date semlm kan..gandaan angka 8 tu...
dan angka tu sgt special utk my adik and my sil sbb tu tarikh wedding diaorg..so semlm diaorg celebrate 10th wedding anniv...bkn kat msia tp celebrate kat LONDON hoyehhhh kira super duper special celebration gitew...
so excited tgk my sil post gmbr dan ig story kat instagram--terimbau kenangan pegi london masa MZ dok UK..alhamdulillah, sempat pegi london 4x sepanjang2 MZ dok notts..windunyaaaa london hahaha..moga2 ada lah rezeki nanti nak 'balik kg notts' :p

anyway, what did i do semlm..yelah date yg cantik kan..

kebetulan..semlm dh collect back my dell lappy from IT unit AIKOL, me antar for repair sbb masuk virus..so alang2 terus tukar new keyboard gak..abih RM120...MZ syg lah lappy dell ni sbb ni my 1st lappy, beli utk phd study..beli thn 2007 sblm fly gi notts (sept 2007)

then semlm...finally..MZ dh instal CUCKOO kat our home sweet home...sbb dh penat beli air RO tiap2 minggu..ni amik pakej yg paling murah..instalment/hire-purchase for 7 years ie 84 months..memang sengaja cari lowest rate/most affordable rate sbb tak nak affect(tak naka terasa sgt) byr monthly commitment..so ni kena byr RM56.60 monthly (cheaper than our astro hehhee)

salam ari khamis
looking forward to friday...

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Kalau boleh jimat pun i nak jimat u...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails