Thursday, 16 August 2018

Bila sana dah penuh

haaaa memang dh lama penuh tuuuu..magnetic board yg weolls guna utk lekatkan all the mak nenek fridge magnet from all over the world

magnetic board (kaler aluminium) ni MZ beli kat ikea many2 years ago..MZ hang kat ruang tamu (bwh aircond)...fridge magnet (FM) tu ada yg MZ beli time travel..ada gak yg kwn2 dan siblings/relatives bagi as souvenirs when they travelled (cthnya ireland, canada etc)..yg paris london etc tu MZ beli time gi paris london lah..

ni port baru..tepek kat tepi peti plak..sebelah kanan fridge

FM scenic world tulah yg latest beli..masa weolls gi sydney march 2018

tu FM gmbr family masa weolls pegi colmar (anniv MZ & hubby)

tu gmbr MZ cuci kat kiosk instant print kat melawati mall...sukaaa print kat situ sbb cute jer sizenya dan convenient

haaaa ni art work my lil razeen...he's so proud and happy to put it there hehehhe


anyway, looking forward to friday..esokkkk
suka sgt hari jumaat sbb final weekday of the week kan..selain penghulu segala hari..and the last day sblm cuti sek/cuti raya eid for my boys gak

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Yayyyy i pun suka, It's FRI-yay HEHEHE....

Banyaknya FM u...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails