Monday, 24 September 2018

From heels to flat shoes

MZ memang pakai heels/wedges bila pegi keje..sbb nak bg nampak effect tinggi :p
tp lately..may be sbb aging factor...kaki jd cepat lenguh dan kdg2 sampai tahap sakit/sengal la plak bila pakai heels
nak tak nak, kena jugak pakai flat shoes...so dh terbeli 2 pairs of flat shoes kat parkson ari tu..RM150 for 2 pairs brand CR2

satu kaler dark blue, satu kaler maroon

dpt voucher RM10 sbb beli RM150..so RM10 tu me nak setel guna--beli stationeries jer pun...tak byk brg boleh dibeli dgn value RM10 kat parkson tu sbb tak de groceries

so now pegi office pakai these flat shoes, tp time nak gi lecture room, still pakai gak heels jap, then tukar balik kasut flat tu lps dh siap ngajar...gigihhhh
my colleague ada buat remark la masa dia noticed i pakai flat shoes..dia kata 'u nampak rendah' adoyai..memang laaaa rasa rendah/renek/katek bebenor kalau tak pakai heels/wedges :p

salam hari isnin
bz days sepanjang weekdays nampak gayanya...

4 comments:

mama tisya said...

nice...susah skarang nk cr kasut yg ok ..bila berkenan size tkde...bila size ada color plak tkde

AyuArjuna BiGoshh said...

u mmg setia dengan brand cr2 kan hehehehe

Mama Zharfan said...

@mama tisya : well said!

@ayu : hahaha kebetulan jer ayu...

Ezna Ahmad Khalili said...

size kasut i susah nak cari sebab jari kaki i panjang....adehhhh selalu tak ngam....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails