Thursday, 15 November 2018

Rarely eaten

all my life tak pernah kot MZ masak lempeng hahha wpun bahan2 dan cara2 membuatnya sgt simple..tp tak pernah plak MZ try masak..setakat masak cekodok tu memang kerap la especially cekodok pisang and cekodok bilis(MZ panggil jemput-jemput malas)

masa MZ otw balik kg last few weeks...weolls sempat singgah breakfast kat gerai2/kedai mkn kat tepi jln besar (rasanya area raub kalau tak silap--dh ingat2 lupa)..and my boys and myself orderlah lempeng ni..sbb dia buat kat dpn kita jer..ie ada booth kat tepi meja2 mkn tu..

subhanallah sedapnya lempeng panas2 ni...sampai sekarang masih teringat2..kami siap repeat order sbb mkn share2 so rasa tak cukup hahahah

beria MZ snap pic ni hahahaha

mcm tak pernah nmpk plak org jual/serve lempeng panas2 ni kat area gombak..
tiba2 craving plak hahahha

1 comment:

Ann Ishak said...

dekat area rumah saya di ampang ada jual lempeng panas2 tapi kedai tu bukak malam je :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails