Monday, 19 November 2018

what happened on eleven eleven

heavily and aggressively promoted kan...masa tarikh 11 november tu...to entice people to shop esp online shopping

MZ sendiri..tak de lah shopping apa2 pun via online..sbb now tgh budget/saving mode..
tp masa 10th nov ie ari sabtu..sempat kuar ronda2 one utama with my boys..so ternampak plak ada sale kat kedai Travel For All...so pejam mata swipe lah sbb memang tgh survey2 cari benda ni...dh ngam harganya sbb promo so dpt below rm200 (to be exact, the price is RM165 after two layers discount..harga asal RM400+)

actually prefer kaler pink...tp tak de plak yg on sale..so merah pun merahlah..yg penting looks nice in pic bila ber OOTD nanti :p



note: masih menunggu approval from KPT :( :( penatnya tunggu benda yg tak dtg2 ni..

2 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

I beli juga kat Dania warna pink tapi panjang punya. I beli sebab harga sangat la best. Harga asal RM400++ pastu ada potongan 50% + 20%. Me and hubby memang pakai yang lama je. Dania punya dulu beli size kanak2. Now beli yang dewasa.

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhh....u nak pergi bercuti2 tempat sejuk ya...btw KPT is stand for kementerian pengajian tinggi ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails