Wednesday, 12 December 2018

#Tokyo2018 | Perjalanan bermula

Alhamdulillah...berakhir sudah tokyo trip MZ & lil family utk tahun ni.,.
kiranya penutup aktiviti cuti2 famili kami gitu..

MZ and family naik flight Malaysia Airlines (MAS), departure tgh mlm 1 dec..
so gmbr dlm entry ni mostly posing2 kat airport (KLIA) dan juga kat airport narita..
utk kenangan pada masa hadapan

mula MZ tepek pics from canon dslr eos m10

my boys kena paksa pakai bj i love japan yg MZ beli time MZ pegi japan tahun 2016 hahah..to look nice in pic gitu

gmbr posing2 wajib kat dpn pintu international departure..

ni bila dh masuk dlm..sambung posing2 berlatarbelakangkan mcm2 model aircrafts tu..


ni pic kat narita airport


zharfan tlg razeen pakai winter jacket..sbb kuar jer dari airport, suhu memang sejuk..around 9c




tu gmbr tix for our family

ni MZ tepek pics from samsung j7 plak...


haaa tu tix MZ

ni gmbr sblm naik aerotrain utk pegi gate


razeen sgt excited sbb dia suka naik train dan naik flight hehhehe





ni mknn masa dlm flight..

ni plak lepak2 minum kat coffee bean sementara tunggu nak boarding

sedapppppp sgt2 ni tp pricey lah...standard rege coffee bean

sempat lg MZ order spageti..share mkn dgn ariff..time ni around 11 pm dh pun hahaha

ni click2 dari dlm flight..masa ni dh cerah..dh nak sampai tokyo


razeen dh lama ckp nak naik flight..bila tanya nak gi mana..dia kata nak gi tokyo--MZ lah ajar ckp nak gi tokyo..so masin mulut razeen dpt pegi tokyo stau family

selfie dlm flight

tu dh nampak daratan (tokyo)

that's where our flight landed..kat terminal 2

ni pic lps kuar dari flight...MZ plak letak jacket dlm check-in luggage..so sbb sejuk..MZ pinjam pkai sweater ariff jap :p



ni pic masa tgh tunggu nak naik train...MZ amik local train ..so byk kali tukar2 train..tp sgt2 lah jimat...kalau naik narita express..tambang 3000 yen per pax..ni naik local train, tambang per pax 1000 yen jer..tp lambat sampai and penat sbb tukar2 train hheheheh tp time ni kami fresh lg..baru 1st day kan..so no hal lah naik byk2 train


 ni gmbr from wasup (hp wani)...family MZ 5 pax plus wani (my niece)..total 6 pax ni kami travel together



ni candid pic dlm train...beg tu kami wrap masa kat KLIA lagi..


next entry..our apartment that we stayed in Tokyo..

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

I nak baca lagi....tak sabar nak baca...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails