Tuesday, 8 January 2019

Kenapa kena beli handbag baru?

tak tau nak letak tajuk apa hahaha
motifnya...nak tepek gambr handbag baru jer pun..
tp alang2 buat entry..tulis lah citer sikit..

alkisahnya...
Carlo Rino memang my fav brand utk local brand of handbag sbb design/style modern and harga plak affordable...kalau time sale..byk yg harga below RM200 or even some below RM150..
kalau new arrival..harga around RM350 above..depending on design..

anway, masa MZ pegi Genting Highlands Premium Outlet hari tu..alang2 dh usha2 and masuk butik CR ni kan..teruslah grab satu..dh lama usha2 design yg ni..MZ suka tgk kat website CR time online sale.. tp rasanya latest promo online (promo 12.12) tak nmpk design yg ni..so bila dh terjumpa kat butik..teruslah beli..harga pun below RM150 (rasanya RM142--dh ingat2 lupa)..

pinky always di hati..
err lom rasmi lagi ni...
nanti nak pakai pegi office/lecture...

so back to the topic..kenapa kena beli handbag baru?
(1) sbb ni handbag my fav brand..harga affordable, so tak merabakkan poket sgt
(2) kdg2 jemu pakai yg sedia ada (yg sedia ada ni dh dekat setahun usianya..wpun brand and kaler agak sama :p, tp design berbeza)
(3) lg byk koleksi lg best boleh tukar2, wpun bkn nya tone warna yg rare pun hahah
(4) reward utk diri sendiri..kebetulan ujung thn mr hubby ada dpt sedikit bonus..so MZ pun belilah apa yg MZ nak--lps tu ganti dgn duit mr hubby
(5) dh cukuplah tu kan sebab2 beli handbag baru

have a nice day!!!

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Reward diri sendiri. Tu yang penting. Harga pun tak mahal sangat. Senang sikit poket kita ye tak?. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails