Wednesday, 6 March 2019

Beli something cute kat shopee

MZ kerap gak beli mcm2 kat shopee...benda yg MZ selalu beli ialah contact lense..sbb memang pakai yg daily..so every month wajib ada stock 2 kotak..

ada galah beli mcm2 lg benda2 lain yg tak mahal sgt (below RM100)..last year pernah gak beli air fryer (rege RM300+)

so this year...haa 1st time ni beli something from poh kong..yeahhhh beli gold charm/bead..sbb berkenan sgt dgn design cute ni..dh tgk yg real kat outlet pohkong...so memang berkenan sgt2 laaa...tp tak beli kat kedai pun..beli online jer...memang direct dari poh kong jugak..ie benda yg sama..tp kat kedai harga mcm ada beza sikit (rate upah kena nego2)


bead ni emas 999, bkn 916..so harga lg mahal sikit

matte finishing...ada ribbon pink (enamel)...so cute in my eyes ;) love at first sight gitu

memang pakai everyday ni...now pakai 4 beads..dlm gmbr ni ada 2 beads jer..nanti tepek pic kat entry yg lain plak

3 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

I pun suka beads tu u. Comel. Tapi I tak tahu beads pun ada 999. I ingat 916 je.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

comeynyeee

Ann Ishak said...

matching pulak dengan hello kitty tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails