Tuesday, 12 March 2019

What's inside the pink box?

pink box yeah!!...
bolehlah lps ni recycle guna utk isi brg2 mcm losyen stationery etc

tadaaaa!!!! my new pink shoes!!

love at 1st sight eh? memang MZ is very easy to fall in love lah kalau benda2 pink ni
actually memang aim(siap letak dlm wishlist) nak beli kasut/sandal pink..ni MZ beli on 9/3/19 ie hari sabtu..beli kat aeon wangsa maju...sengaja beli on weekend sbb ada promo dpt voucher RM5 kalau beli RM80 or RM10 kalau beli RM150...
err the week before..MZ dh beli sandal pink brand bata (lupa nak snap pic)..beli kat kedai bata @giant bt caves ...tp kalernya too soft, tak nmpk sgt pink

ni snap2 masa salesgirl tulis resit..siyes suka sgt dgn kaler dan design ni..kasut ni new arrival..harga RM139, tp ada promo diskaun RM33, so jd harga RM106...cutting/design kecik, so MZ beli size 39..biasanya MZ pakai size 38 kalau normal cutting

then dpt plak free gift raincoat boots...errr tak tau pun wujud benda ni


testing pakai hahhahah..cover kaki tak bagi basah tuuuu


3 comments:

mama tisya said...

cantik...soft gtu..color sama mcm belikan utk tisya aritu...oh ada gift sarung boots

Siti Yang Menaip said...

sweet warnanya. cantik =)

Ann Ishak said...

raincoat boots tu rasa macam sayang pulak kalau nak lenjan time hujan :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails