Friday, 1 March 2019

Shell out | 1st & 2nd time

wpun trend mkn gaya shell out dh lama muncul..MZ & family tak pernah try mkn2 kat restoran..selalu tgk my adik (nizar) pegi mkn shell out with his family

last fwe weeks, weolls try mkn shell out..kat area prima gombak..1st time ni mkn kat kedai (sbb pernah mkn shell out kat umah kat kampung time gathering family)

nilah yg kami mkn (share2 lah)..err actually tak byk sgt pun kalau share ber4

ni nama restoran yg kami singgah mkn tu..MZ google2 jer..then kuar yg ni...unik namanya..EJ dreemika..decor memang cantik...cuma service agak lmbr (so review memang betul bab service lambat)

ni MZ snap gmbr menu kat display banner

ni plak kali kedua weolls kuar mkn...haaaa kali ni sgt puas ati sbb sgt byk..memang just nice utk kami ber4 (razeen tak mkn pun)..udg2 tu bykkk dan sedap sbb digoreng dgn salted egg...kena dgn taste MZ laaaa..ketam pun sgt fresh!

nilah nama restoran yg kami mkn tu...kwn mr hubby yg recommend..dekat2 are bt muda/bt caves

ketam2 semua fresh!! tu MZ snap gmbr ketam dlm tong hahahhaha

weolls satu family suka mkn seafood...tp harga kan tak murah bila mkn2 seafood ni..so time ada rezeki lebih..bolehlah menjamu selera bersama yg tersayang ;)

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Cute lak ketam tu suzz. Seekor je kengkawan lain dah kena masak. Hehehe... I pun suka seafood dan bukan selalu boleh makan la kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails