Monday, 8 April 2019

Selamat datang cik puan BRV | 310319

plan asalnya..nak abiskan byrn instalment cik puan city sblm amik cik puan brv
tp rasanya dah tak leh tangguh2 sbb satria (yg mr hubby drive pegi keje) kdg2 kerap buat hal (kena repair enjin/tukar parts).and my boys plak growing up...so need a bigger car...ie 7 seater...so lps dpt restu my mom...sebaik jer balik dari kg, ie sampai jer KL on 26th March, terus pergi showroom honda sri utama (kat wangsa maju)...

dh lama berkenan dgn BRV sbb harga mampu milik..dan MZ memang suka brand Honda..
alhamdulillah...31st March 2019 tarikh bersejarah...pegi amik BRV setelah setel segala urusan (tempah, byr booking, apply loan, lulus loan (within 2 hours the same day)--all on 260319, byr depo on 270319, then salesman honda setelkan urusan insurance 280319, jpj 290319, tinted 290319, psg carpet complimentary of honda 290319)


posing dgn cinta hati baru...cik puan BRV kaler silver ;)

bersama chenta hati MZ..all my heroes...plus my new car

Alhamdulillah 'ala kulli haal..

1 comment:

mikamusz said...

welcome Cik Puan BRV.. saya pun beli masa thn 2017, masa baru keluar and dpt time raya. harga mampu milik and sesuai utk keluarga kecil... so far saya puas hati..

jangan lupa join HBOC :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails