Tuesday, 10 September 2019

first day of new semester | naelofar

hari ni adalah hari pertama utk semester baru kat uia..ari ni MZ ada kelas pukul 12 pm

kebetulan zharfan dicutikan sbb sek dia digunakan utk venue upsr..so ada lah photographer utk snap pic OOTD mz hehehe

me in pink kaler--my fav as always--handbag lupa nak tukar (ada jer handbag pink kat umah)

ni some of my latest tudung awning...brand naelofar belaka ni...dpt hadiah (contest prize)--of course lah design asal tak de awning..gigih MZ pegi tempah utk psg awning dari tailor kat bangi (nama kak ros)



so ari ni MZ pakai yg ni lah (ni menang contest veet)

have a nice day everyone!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails