Thursday, 5 September 2019

Sesi memanjakan diri

last few weeks MZ sempat pergi berurut ie massage session kat spa - Healthland kat setapak..
sbbnya MZ ada menang gift card tp selalu lupa nak guna..so gigih lah pergi redeem kan...
value gift card tu RM300..so boleh guna dlm 3x gaklah..sbb MZ amik basic massage jer..

interior deco konsep thai


lps ni boleh pergi lagi sbb masih ada value RM200 gift card tu..cuma kena cari masa..sbb setiap sessi around 2 hours gaklah at least
urutan nya agak kuat --so mcm sakit2 bdn plak lps tu (kesan massage)--so lps ni kena pesan siap2 tak mau urut kuat2 :p
kat healthland ni tak de scrub..so tak berapa best laaa..MZ suka scrub2 selain massage2 ni

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails