Saturday, 14 September 2019

yang terindah bila balik kampung

segala2nya indah bila kita berada di tempat yg kita suka kan..so MZ sgt lah suka balik kg..kalaulah mampu/boleh, setiap minggu terasa nak balik ..sementara mak MZ masih hidup kan..

anyway, masa weekend 31 ogos tu..MZ sempat balik gak..alhamdulillah..MZ bertolak odd hours (4.30 am)..so after 6 hrs +..dh selamat tiba di kampung :) traffic clear kalau bertolak awal pagi

ni laluan wajib...sculpture manggis ni memang sentiasa setia kat traffic light kuala krai

MZ suka sgt tgk masjid ayesha ni sbb design sgt unik..ni kat ketereh/kok lanas..around 15 min jer sblm sampai umah MZ kat kg

sekrg musim buah..so pokok rambutan ni kat dpn umah mak MZ..boleh petik dgn tgn jer dan terus masuk mulut..nikmat!! ala2 kat syurga hhehehe

pokok dokong ni sebelah pokok rambutan tu..pun boleh amik dgn tgn jer..tak lebat tp cukup lah utk mkn2 seronok2 gitu

chenta hati MZ --ni posing sblm kuar pegi breakfast kat KB (pegi mkn nasi lauk ayam kampung)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails