Thursday, 10 October 2019

Singgah Pusat Sains Negara

all this while bila lalu SPRINT highway, nampak lah bangunan pusat sains negara ni tapi lom sempat jejak kaki lagi kat sini, so ari ahad 29 sept, lps setel attend wedding, weolls singgah sini..sbb dewan tempat wedding tu around 2 km jer lokasinya dari pusat sains tu

zharfan dh pernah pegi sini masa ikut school tour..

all my boys sgt enjoy themselves here...pelbagai aktiviti yg boleh dilakukan..semuanya ada kaitan dgn ilmu sains




weoll spent few hours gaklah kat sini..even my razeen loves this place so much!!

1 comment:

Sheila Arshad said...

dah masukkan Pusat Sains ni dlm waiting list to visit. After periksa akhir tahun nanti.

BTW, MZ punya gambar banyak yg besar terkeluar2 dari posting area. Cuba pergi ke Dashboard>Theme>Customize>Adjust Widhts ...dan adjust layout blog. Boleh besarkan sikit size posting area tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails