Thursday, 3 October 2019

Warded again | KPJ Ampang Putri Specialist Hospital

ari khamis yg lps..MZ bwk zharfan pegi jumpa pakar ENT (dr aminuddin) kat KPJ Ampang Putri, walk in jer, tak sempat nak buat appointment sbb zharfan sakit telinga dh agak teruk..syukur tak berapa lama sgt proses menunggunya (dpt turn pertama gitu)..
lps dh setel check semua, Dr Amin suggested suruh admitted ward utk detailed check-up dan treatment sbb dh teruk sgt condition telinga zharfan ni (dh berair-ada nanah dan zhardan dh almost lost his hearing -telinga kanan).

so masuklah wad..tp weolls balik dulu sbb proses admit ward tu lmbt, utk dpt GL insurance..dan wad pun penuh..
so lewat ptg baru dpt masuk wad

ni klinik Dr Amin yg sgt comfy dan nice deconya, wangi lagi

ni kat registration counter, tunggu nak masuk wad

ni kat transit lounge..tunggu cleaners kemas bed dulu

ni satu paper bag ubat..ni snap masa nak dicharge wad dah

ni some of the food masa zharfan dok dlm wad..

so zharfan stayed kat bed/wad 406 selama 2 mlm..tak de org teman pun mlm2...wad 4 bedded so tak sunyi sgt...MZ dtg visit masa siang hari jer


next week zharfan kena buat follow up check-up lg..nak kena decide sama ada nak operate or not..
Allahumma yassir aamiin

1 comment:

Sheila Arshad said...

doctor tu mesti minat english deco kan.

semoga Zhafran cepat sembuh...ada infection yek kat telinga.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails