Thursday, 16 April 2020

Birthday pics | for future memories

tghari semlm, MZ kuar pegi beli 3 slices of secret recipe cake and one whole chicken set from nandos

then settingkan tripod to snap family pics

my 3 lil heroes



Razeen pun nak kek besday...he said it's his bday too so kena letak candle tu on his cake slice (choc oreo)





alang2 dh pakai bj dan skirt kegemaran MZ (baru gaklah belinya ni ie jist before pkp starts), so MZ pun gigih berOOTD..tp lighting tak cukup

kena ngadap sliding door baru cukup lighting, tp backgroundnya my boys and mr hubby tgh mkn2 lps setel posing2..semua pun lapar sbb lunch time tu

all pics taken using dslr Canon EOS M10

2 comments:

Ezna said...

wahhh you pakai Kendall Skirt macam i cuma warna je lain.

Mama Zharfan said...

@ezz : i tau u punya kaler biru...i mula2 berkenan pun sbb tgk u punya laaaa...now i dh ada 3 kaler skirt ni hehhehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails