Wednesday, 22 December 2021

3d2n cuti-cuti Cherating

few weeks ago, MZ and lil family pegi Cherating, more to staycation jer...
weolls stayed at Residence Inn











swimming pool yg cantik...berkali2 my boys layan swimming...MZ sempat gak join sekali masa 2nd day stay...masa 1st day tu, hujan rintik2 sepanjang hari tp my boys gigih jer layan pool wpun air sejuk dan cuaca sejukkkk



bilik executive deluxe ni sgt selesa..spacious...yg penting ada dua katil double...harga RM260 per nite termasuk bf for 2 pax...bilik air pun luas dan selesa


hotel ni tak de beach, kena naik kereta dlm 5 minit sampai kat beach...ni masa ptg 1st day...hujan rintik2 dan gloomy weather tp kami gigih jugak pergi beach...sempat la minum air kelapa dan mkn kepok lekor goreng2







Stay safe everyone
Flood flood please go away


2 comments:

ezy.fia said...

best! last g sni tahun 2012..
tu pon sbb kursus.. hihi

Ezna said...

I pun baru lepas beach holiday ke Selatan sebab takut nak pergi Pantai Timur musim tengkujuh sekarang ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails