Sunday, 27 November 2022

A dinner to remember

semlm sabtu 26/11/22, MZ and mr hubby telah pergi dinner berdua kat KL tower - Atmosphere 360 Revolving Restaurant. Dinner time kat situ 7-10 pm, weolls sampai sana ngam2 masuk maghrib, so solat maghrib dulu kat surau kat KL tower tu, then terus naik lift ke atas lah..
anyway, ni 1st time MZ dinner berdua dgn mr hubby ever since our marriage (we've been together for 18 yrs+ and still counting insya Allah)

MZ tepek pics ni...for future memories

my fav pic of the nite! 
ni mintak tlg staff restoran snap kan gmbr..semua staff sgt frenly termasuk bossnya siap dtg ke meja utk tanya food ok ker tak

sempat snap gmbr ni sambil menapak utk naik ke atas lps setel parking keta --dekat jer pun tempat parkingnya hehehe

wefie sambil tunggu turn nak naik lif ke atas ie ke level restoran


selfie dgn food

our table

my food--ni 1st round..MZ amik udg, nasi beriani satu sudu, spageti, popia(sedap!!) dan sate 1 cucuk, dan kambing satu piece kecik

ni dessert yg MZ amik ada serawa durian(sedap!) dan 2 jenis kek tu, cheese cake dan kek apa ntah satu lg, dua2 ok jer standard rasa kek

decorated table sebelah our table...memang boleh request deco2 gini, asalkan sanggup bayar jerrr ..memang meriah lah ramai org yg dtg dan majority ada celebration esp birthday, so nyanyian happy birthday memang berkali2 staff2 repeat dari meja ke meja those yg celebrate heheh

ni MZ & hubby dpt surpise!! MZ excited sgt!!!kira our belated anniversay dinner niiiii




sajer MZ snap candid gmbr mr hubby...lps setel mkn2, weolls lepak2 dulu sambil layan suasana besh hhehehe


MZ beli gmbr...cantik casing dia (boleh jadi frame)

ni gmbr yg MZ beli..photoG snap sblm weolls naik lif ke atas (ie utk pegi restoran), 2 pcs RM100--backgroud tu edited

ni plak photoG dlm restoran itself..MZ beli sbg kenangan terindah...3 pcs RM100..semua non-edited background ni...KLCC tu the real one ;) kenangan terindah semestinya!

ni harga dinner weolls ie RM248x2  alhamdulillah




dinner kat atas rezeki nama mr hubby menang contest listerine, syukur sgt2 sbb my wishlist accomplished (dinner yg sgt besh!)

2 comments:

Salina@IbuAqil said...

Happy Anniversary MZ dan suami..
Semoga kekal bahagia sampai ke Jannah..
Aamiiin! ;)

mama tisya said...

syok dpt dinner free tu...tk pernh try lg mkn sini..aritu geng2 ajak nk hi tea..sudahnya bertukar lokasi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails