Tuesday, 29 November 2022

Genting Skyworlds here we come!

pagi sabtu 26 nov 2022, weolls pergi ke Genting Skyworlds..our 1st time here so memang excited
dan dh memang expected crowded yg amat sbb weekend kan (extended weekend sbb isnin cuti sempena DSAI jd new PM)

so jomlah layan gmbr2 jer..semua dari canon eos DSLR ni--as usual MZ gigih mengusung DSLR dan tripod utk snap2 family pose

ni gmbr kat dpn entrance utama...theme park bukak 11 am, tp weolls sampai sblm 11 am lagi.memang org sgt2 ramai ler, tp cuaca nyaman besh!

actually nak capture backgroud berkabus tu..tp tak obvious sgt dlm gmbr ni

ni weolls singgah for snacking..mr hubby beli hotdog/sosej dan minuman

zharfan posing

sebagaimana taman2 tema yg lain (legoland, USS, disneyland; memang sgt byk port utk OOTD sbb backgroundnya nice, kalerful...

posing solo



ni dekat ICE AGE...ada few parts dlm theme park ni...overall keluasan kawasan of courselah tak leh compare dgn disneyland or USS...tp lenguh lah jugak kaki menapak nak cover semua areas kan

ni area taman yg konsep hijau/natural...time posing2 ni baru lps hujan lebat...actually sblm tu weolls try q utk naik ride kat situ, alih2 technical problem plak...so weolls mls lah nak tunggu (letih  q panjang)


razeen posing







nanti MZ buat entry lain utk share info psl Genting Skyworlds ni

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails