Wednesday, 30 November 2022

For future memories | Pose berdua @Menara KL

1st time rasanya MZ dan mr hubby posing berdua utk photoshoot (rasa mcm attend event hahaha) ...well....photoG kat KL tower tu beria suruh weolls posing2 sblm naik lif naik ke atas ie ke restoran Atmosphere 360 tu...MZ as usual seronok jer bab2 posing ni hahahah

then weolls pun belilah gmbr2 tu lps dh setel dinner ie kat booth gmbr kat bwh tu...rasanya MZ was the last customer (dh pukul 9 pm dh masa tu), byr pakai cash sbb saleslady tu ckp dh off kan sistem online payment hahahah -nasib lah dlm purse ada ngam2 RM100 cash (MZ byk byr online jer utk beli apa2 brg pun, jrg nak simpan cash byk2 dlm purse)
harganya RM100 utk 4 keping softcopy high resolution (download via apps) dan 2 keping printed hardcopy bersama folder (mcm leather frame)





Cherish the moments while it lasts..
alhamdulillah for all the blessings

1 comment:

mama tisya said...

ada photographer mmg cantik la gmbr tu...nasibaik ada cash tu..yela lebih mudah smua byr guna card kn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails