Wednesday, 7 December 2022

Bila hati dah suka | beli macam2 kaler

MZ ni jenis kalau dh suka apa2 cthnya baju or skirt and rasa ngam sgt dgn size, design etc, haaa akan beli mcm2 kaler design yg sama..

salah satunya...
kendall skirt ni..
previously, MZ dh ada warna light link, dark blue and maroon

yg latest, last few weeks, (dh tempah dan dh selamat terima pun) lagi 3 kaler sbb senang nak matchy2 dgn mcm2 kaler tops/blouse, MZ memang tempah dgn tailor/seller yg sama jer (kat IG)

nilah skirtnya...
suka sgt design ni sbb it looks nice in pic..kena iron guna steam iron sbb material luar tu mcm nylon

kaler grey...kira mcm universal sbb boleh masuk dgn pelbagai kaler

warna light brown/nude

warna light green


so far dh rasmi pakai yg kaler grey jer, time gi dinner kat KL tower ari tu...tp tak de gmbr OOTD solo sbb mcm kalut2 rushing, lgpun sbb kuar berdua jer, tak de lah my photoG(ie my zharfan)


salam hari rabu everyone!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails