Monday, 12 December 2022

Selamat pengantin baru my dear nephew Haqyin

semlm 11/12/22 telah berlangsung majlis akad nikah dan wedding (resepsi) my nephew haqyin and his wife (afifah)

ayin ni anak bongsu my elder sis
my mom dtg KL bersama my adik (Dr Awi and his family), my adik Hanim pun turun KL gak dari penang, my kakak ie mak pengantin memang dh few weeks ada kat KL ni utk persiapan kawin tu

MZ tepek video and pics jer lah


ni my adik ipar (aimi) yg record video ni

ni gmbr masa berkumpul ramai2 kat umah my adik (nizar) sblm bertolak ke masjid utk mahlis akad nikah, tema kaler biru


posing berdua (nasib baik sempat hahahah)

me, my kakak and my adik

ni posing2 kat masjid ukay perdana, sementara nak tunggu majlis akad nikah

hantaran pihak pengantin lelaki ie my nephew - my adik ipar (najwa) yg buat gubahan ni

ni dari pihak pengantin perempuan

5 beradik dlm gmbr ni with our beloved mom...not in pic our eldest sis (not fit to travel) and our late elder brother (abe mie) yg pergi mengadap Ilahi the other day :(

pengantin perempuan and my mom


ni majlis resepsi kat dewan sek lembah keramat


moga Ayin dan Afifah berbahagia hinggah jannah..aamiin

2 comments:

Ezna said...

Moga berbahagia sehingga ke syurga buat anak saudara you!.

Mama Zharfan said...

aamiin. thanks for the doa, Ezz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails