Tuesday, 24 January 2023

Dalam banyak2 ni...

sbb extended weekend CNY holiday ni dan MZ pun hanya mereput di rumah (ada jugak kuar mkn kat area umah MZ jer lah dan ronda2 dlm selangor/KL ajer), 
so antara aktiviti bila dok rumah ni.... ialah mengemas drawer
then ter perasan ada pelbagai pensel dari merata tempat rupanya

so dlm byk2 ni, haaa semua pun MZ sayang :p..
tp MZ paling sayang/suka pensel pandora tu....dh lupa dpt kat mana, rasanya dpt masa MZ beli pandora kat personal shopper (aussie) zmn2 MZ beria kumpul pandora (silver) many years back (original pandora yg beli kat showroom/outlet pandora) --time tu MZ lom start kumpul pandora emas 916
selebihnya pensel2 dlm gmbr ni semuanya dpt time MZ pergi cuti2 Msia ie staycation kat berjaya times square hotel, kat lexis hibiscus PD, kat park inn radisson bangi, and pensel double tree tu dpt last year masa MZ jd trainer utk petronas staff.

esok dh start keje semula and my boys dh start sek jugak, so bermula semula rutin pagi2 ie kalut antar diaorg pegi sek

have a nice day everyone!!!
Mama Zharfan

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails