Sunday, 15 January 2023

Hadiah comel tema pinky

masa bln Dec ari tu, MZ ada menang hadiah..

then last week, contest organizer ada bg message via wasup, suruh dtg collect, so ni gmbr from organizer (kat Kelana Jaya)


excited MZ pergi collect (dh setel collect hari khamis 12/1/23), wpun hadiah ni consolation prize jer, tp sgt comel!! apatah lagi tema pinky2 kannnn i like!!!!

box/kotak tu brand ikea (collasipble) ie boleh lipat utk simpan if tak guna - dh jd hak milik zharfan (harga RM50-beria check harga hahhha)



tumbler pink tu sgt cute, dan beg tu pun sgt cute, boleh guna as backpack and as gym bag jugak (boleh isi brg utk travel jugak), and ada tali skipping yg sgt cute sbb pinky2, dan bunga2 tu pun cuteeee

ni dh jd hak milik ariff

ni alatan utk senaman (pemberat dan peregang)

yoga mat tu brand nike (retail price around RM150 jugak), so yoga mat jer yg bukan kaler pink hahhaha

nilah contest yg MZ menang tu....ie contest rexona, consolation prize, nama hadiah ni, Farah Ann customised gift box (farah ann ie gymnast tu duta rexona)


Alhamdulillah atas segala rezeki dariNya

3 comments:

Salina@IbuAqil said...

Alhamdulillah! Tahniah MZ murah rezekinya.. Memang comel2 hadiah tu semua pinky gitu.. ;)

Ayu said...

Assalam kak.. mcm mana cara2 akak join contest semua ni.. boleh ceritakan dalam blog cara-cara untuk join..?

terima kasih

Mama Zharfan said...

@salina : tq tq :)

@ayu: contest info dan updates biasanya saya tgk kat group FB (nama "contest news" --then pilih jer mana2 yg kita rasa nak join--ada mcm2 contest, so saya biasanya join ikut mood or based on apa yg saya beli utk diguna/dipakai jer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails