Sunday 12 May 2024

Syawal yang indah | moga direzekikan lagi utk tahun hadapan

ari khamis last week was the final day of syawal tahun ni..
semoga kita semua masih dipanjangkan usia dan diberikan kesihatan oleh Yang Esa utk bertemu dgn syawal tahun hadapan (dan semestinya ramadhan lah!!)

so nak tepek sini gmbr2 for future throwbacks

ni gmbr masa jamuan raya (hari selasa 7/5/24) kat office AIKOL postgraduate unit. bab2 mkn semua org pun sporting meriahhhhh ceria gitu! masih berbaki 10 tahun lg utk MZ berkhidmat di AIKOL insya Allah...anyway yg tgh pegang kek tu admin staff (i panggil nama kak edah jer), kebetulan her bday dan her anniversary so pakat bagi dia potong kek lah!

ni plak gmbr air minuman mixed jus ie strawberi dan lemon yg sgt sedap..my student yg belanja (sbb dia ada buat bisnes bukak booth kat dlm uia --ada event/fest last week)...air ni siyes sedap dan kena dgn tekak MZ, so memang abih ler MZ minum sorang2 pun--ni gmbr from wasup kelas MZ pun (from hp my student)


ni plak video (amik kat wasup jer sbb my colleague yg record)--MZ kalut dok betulkan tudung sbb rasa mcm loose (salah pasang brooch kat bwh dagu tu) so takut senget/tak on point awning tudung time posing2 tu

happy sunday uolls!!!

9 comments:

Syafiqa Hatta said...

Waa nampak fresh nya air strawberry tu 😍

LadyBird said...

semoga bertemu lagi di syawal akan datang... ameeennnn

adnil linda said...

insyaAllah...semoga bertemu syawal akan datang..aamin

Puan Hazel said...

Semoga kita bertemu lagi Syawal akan datang 🤲
Alhamdulillah tahun ni pun Allah datang kan Syawal yg meriah juga.

Suria Amanda said...

insyaallah semoga bertemu lagi dengan Syawal dna Ramadhan tahun depan...amin...SA tergoda ngan air strawberry tu la

mama tisya said...

menarik mixed juice tu

Ezna Khalili said...

Sedap pulak tengok air jus tu you....kombinasi yang ngam la tu.

mummy_ayu said...

in sya Allah..sempga bertemu ramadhan & syawal yg akan dtg.. aamiin..
meriah sungguh raya tahun ni kan, alhamdulillah

fanny_dcatqueen said...

Memang nampak fresh dan tempting sangat jus strawberry nya kak 😍😍😍. Saya pun jadi teringin nak coba 😄

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails