Monday, 8 June 2015

Masih lagi impian | sumber inspirasi

suka gak tgk my frens (ex-coursemates) yg masih bujang2 ni travel ke merata2 tempat..ie holiday abroad..

ada yg kerap pegi korea sbb suka dgn korea and k-pop..ada yg suka pegi istanbul...
they all share pics via wasup

ni pics from my frens' camera...excited they all share experience naik hot air ballon..pics semua marveloous!!!
seriously sumber inspirasi utk me...hati meronta2 nak ke Istanbul....
Insya Allah one day I wanna be there...cuma tak tau bila lah :)
anyway ni pics kat Cappadocia..
single life pun happy jer diaorg..after all, we choose our own happiness kan..




2 comments:

Illya Farhana said...

Best...LeYa pun teringin nak ke Istanbul jugak..LeYa pun memang minat travel ni... boleh belajar budaya masyarakat luar, rasa keindahan ciptaan Ilahi di tempat luar. dan banyak lagi yg boleh kita pelajari.

Ezna said...

Cantiknya cappadocia......ada rezeki nak gi istanbul lagi.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails