Sunday, 14 June 2015

Merdeka | just another plain weekend

merdeka from what?
 merdeka sbb MZ dh setel marking exam papers!! alhamdulillah..hoorayyy..memang risau sgt2 selagi tak siap..sbbnya sem ni MZ ada 3 sections/kelas--so total students 160+...tu 'berasap2' otak sbb kena marking exam scripts yg bykkkk tu
jumaat tghari dh setel semua ie termasuklah key-in marks into the system

then kena attend Board of Examiners meeting plak on Wedn..

anyway, weekend ni adalah weekend terakhir sblm bln ramadhan...sepatutnya shopping bj2 raya etc
tp MZ lom sempat lah shopping2 ni....and bajet agak lari sbb buat treatment gigi ari tu...total cost RM840 tu...fuhhh...demi menyelamatkan sebatang gigi geraham...

semlm report day my ariff and razeen...gigih pegi IIUM Educare utk meeting dgn teachers
then singgah beli groceries kat Aeon Big
then msk2 simple2

pic hiasan--3 org hero kecik lepak2 atas sofa :p


ari ni pun nak msk2 gak sblm me kuar gi ngajar kat UKM tghari nanti
happy weekends everyone!!

3 comments:

Miss Sparkler said...

Cute sungguh the boys!

Salam singgah from http://harinumunirah.blogspot.com/

LYAfrina said...

lya pon igtkan nk settle keperluan rasa sblum pose..nmpknya msk bln puasa jgk bru sett;e

Chekgu Azrine said...

Selagi belum raya..selagi tu ada je yg blm setel.hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails