Tuesday, 9 June 2015

momen terindah

me memang keje ari ahad (lecturing kat UKM), so my boys dijaga oleh their papa..
last weekend, mr hubby kata nak bwk razeen pegi potong rambut...so i missed my razeen's 1st hair cut kat saloon..tak delah pic razeen during his 1st haircut kat saloon ni..

ahad tu...me sampai kat umah at 6 pm, no body's at home...owh..sunyinya umah..sunyinya my life without 'em...

papanya bwk all 3 boys pegi saloon lah...razeen dh setel potong rambut pun akhirnya...dh nampak mcm boboy heheh sblm ni rambut panjang so adalah elemen girly2 sikit :p bear with me okey--me kan tak de gegirl..so feeling2 gegirl pun kira oklah hahahha

anyway, ni pic my boys time tido..me snap2 ..time ni bangun awal pagi sbb nak marking exam papers yg bertimbun2 tu... (o yess i got around 160 scripts to mark)...

ni pic razeen sblm rambut kena potong ;)



a grateful mommy,

2 comments:

Chekgu Azrine said...

happy working DR suzi

εïзmummyHazaεïз said...

Ala sayang x snap pic gambar razeen.. Dah miss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails