Friday, 1 April 2016

Makan2 dgn penuh keterujaan @DC Comics Sunway Putra Mall

ahamdulillah...rezeki anak2...dpt weolls mkn2 satu family kat cafe DC Comics...(menang voucher dari Blu Inc worth RM100)..
excited sbb 1st time dtg sini..and sbb deco2 yg based on character super hero..lokasi kat Level 2 Sunway Putra Mall (dulu2 nama The Mall)

some random pics..ni masa tgk tunggu mknn yg telah diorder..4 heroes in my life

zharfan & ariff --masa suruh posing dgn superman (sexynya awwww)

nilah cafenya...kena order mknn kat kaunter...then crew akan antar to our table

kat sebelah cafe tu ada butik yg jual bj2 dan merchandize DC comics character

ni kat atas meja...


ni bill nya...ada list mknn yg kami order..so me top up byr RM2.30 jer ;) i like ;)

my kids order ice-cream..satu choc dan satu lg strawberry (lupa nak snap pic)

aad ride-on gak..kena letak coins..RM2 per ride



hoyehhh mknn dh sampai!!!

ni zharfan punya...nama aquaman...sandwich tuna lebih kurang rasa mcm subway..sedap jer

burger batman tu..sedapppp

yg ni paling sedap! ada chicken slice & telur as filling..roti tu..kaler itam tp sedap sgt tau rasanya...1st time me mkn roti jenis gini..biasanya tgk pic kat fb/google jer

ni our drinks...plain water memang foc/complimentary..so order 2 jenis beverages jer ni...cube ice warna mcm water-melon tu tu ada logo superman tau!!

masa weolls dtg tu..sbb weekend kan (sabtu ptg) so memang full house lah cafe ni..
overall puas ati dgn mknn--sedap!!kena dgn my tekak :)
kalau ada masa dan rezeki..boleh dtg lg nanti ;)
tq blu inc and DC comics sbb sudi belanja ;)

2 comments:

Umie Adli said...

semuanya ada batman. tak pernah lagi makan roti hitam mcm ni.

mama tisya said...

mkn guna voucher mmg best kn...boys suka la sbb sini byk deco super hero

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails