Thursday, 31 March 2016

Marvellous March

just for personal record

(1) nama mr hubby dpt 3rd prize contest dlm majalah-I...1st prize tu hadiah pakej umrah..winnernya pro comper slogan..siyes terbaekk!



(2) dpt tix movie contest Shokubutsu (2 pcs jer pun for each winner)--weekly prize winners tu ada 400 org!


(3) terpilih as one of winners utk contest FB Panadol..err tp hadiah lom dpt pun ni..


(4) sangkut few names utk contest under Blu Inc ;) i like!!

~Eh-facial treatment voucher, nak kena gi collect voucher kat Blu Inc--baru jer dpt email~


~Glam Lelaki - food voucher ie cake voucher..lom sempat nak gi redeem kek ni~



~Glam Lelaki - food voucher--dpt mkn2 foc kat DC Comics Superheroes Cafe--esok me publish entry~


~Glam Lelaki - skincare~


~Glam - skincare ~


~Shape - sothys skincare~



dh selamat collect pun..dpt 2 items...fuhh harganya RM800+ for these 2 items! #pengsan..tp dh selamat let go murah2..berebut2 plak buyernya ;)



~Mww - perfume C.Dior~

dh selamat collect pun...i like! err dh selamat let go gak hahaha



~mww - spa voucher~dh selamat collect pun ;)


(5) terpilih as one of winners utk dugro shopping spree...rezeki my kids ni...dpt la stock up groceries, diapers for razeen etc...syukur sgt2


(6) nama my sil sangkut as one of winners for contest super


(7) dpt hotel voucher (2d1n) @swiss-inn JB--won from Magz Jelita

ni promo contest--me dpt 3rd prize--me check kat website, rate cosy room tu RM380 per nite :)...anyway nak let go murah2 jer ni...sbb voucher ni boleh guna utk weekday ajer (termasuk school holiday)

(8) Terpilih as one of winners utk contest dettol/reckitt-beckinser...sgt ramai winners ni..108 winners..hadiah gold coin 22k worth Rm823 katanya


(9) nama me and mr hubby sangkut as winners utk contest energizer..dpt hadiah toys for our kids..uno dan track hotwheels


(10) dpt tudung bawal zawara and hamper produk al-aisyah..sangkut as one of winners..lom ada rezeki nak menang bling2 tu..


1 comment:

Wan Amira Wan Salleh said...

Murah murah rezeki u.. Alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails