Friday, 25 March 2016

Makan besar @Istana....

last week..masa my mom and my elder brother dtg KL, my adik lelaki (nizar) belanja our big families mkn2

me request nak mkn kat Istana Bamboo...sbb mengidam nak makan sotong telur masin tu...ie one of the signature dish kat restoran ni...
nizar order mknn sgt byk so siyes mkn dgn jayanya (there goes my diet :p)

pic from gopro nizar punya...errr besh la plak guna gopro tu..i think i need this gadjet too :p

my hubby not in pic sbb he was working on night shift the other day...dlm pic ni..family nizar, family my elder brother (abe mie), my mom and my elder sis (k.su)...ramai yg tak de dlm pic ni cthnya my adik2 hanim & awie tak de la dlm pic ni sbb diaorg tak turun KL time ni
 
ni posing2 sambil tunggu mknn sampai...err pic mknn tak de sbb kami sibuk dan fokus mkn gitu hahahah

3 comments:

Chekgu Azrine said...

tak pernah makan kat istana bamboo nih tau...

Wan Amira Wan Salleh said...

I tak pernah rase sotong telur masinπŸ˜‚πŸ˜‚

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails