Thursday, 24 March 2016

meaningful gift

alkisahnya MZ berkurun dh tak beli perfume...sejak my crabtree & evelyn rosewater abis...lom beli lg..
last few months ada menang edp nina ricci l'extase..then ter let go plak (sbb nak pakai cash)..then regret plak sbb rupa2nya nina ricci ;'extase tu sgt wangi and kena dgn taste me - me sgt fussy bab2 perfume sbb selalu jd pening kalau baunya kuat sgt..

last week..rezeki..setelah sekian lama tak menang perfume...paper bag tu cute sgt2..ada ribbon and ada small card lg tu...

hadiah from Blu Inc (worth almost RM500 katanya)...brand famous gak ni..C.Dior...so this time decided tak nak let go..nak guna laaa..tp since set ni ada dua items, so yg hair mist tu nak let go jer nanti


winning something that we really need is blissful :) alhamdulillah

2 comments:

Wan Amira Wan Salleh said...

Dior gitu. Bestttnya. Tahniah suzi

Dex Ulie said...

Woow.. so Beautyful :) i like it.

Please visit back... :-)

http://uliearieph.blogspot.co.id/2016/03/pengalaman-keluargaku-dengan-mobil.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails