Friday, 1 July 2016

Ada apa dengan July

July tahun ni of course dinanti2kan oleh semua umat islam sbb menyambut syawal..and ada part travel balik kampung esp those yg kgnya agak jauh dari tempat mencari rezeki..

July juga super special utk MZ sbb anniv MZ bln July..16th July nanti cukuplah usia perkahwinan MZ 12 tahun...rasa mcm baru jer.. ;) #alhamdulillah

utk semua yg dh mula bercuti utk raya or yg sudah dan akan memulakan perjalanan balik kg, MZ doakan agar selamat dan lancar segalanya
MZ akan balik kg ari ahad or isnin (tgk cuti mr hubby approve or not)

gambar hiasan...mommy with 3 kids..ni time balik kg last 2 weeks kat aeon mall kota bharu..ariff sajer jer buat muka bg rosak pic :p :p razeen plak nangis sbb nak main iphone papa




salam 26th Ramadhan

4 comments:

mama tisya said...

slamat hari raya...slamat pulang ke klate..kita thn ni ry kl

Chekgu Azrine said...

salam ramadan MZ dan selamat hari raya!

Rizziela said...

hari ni last day keje.. bestnya

cik hani said...

selamat hari raya..
selamat balik kampung dan berhati2 di jalan raya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails