Friday, 26 August 2016

Bila hati dah suka

lately memang suka sgt dgn bj2 design butik Minaz..
memang MZ ada join group FB MinazLovers pun tp baru jer join few months back ie sblm raya ari tu...

alkisahnya...dah lama berkenan dress rania premium ni..wpun not the latest design of minaz ..rasanya design last year or last 2 yrs kot ..masa my niece had her wedding photoshoot last year, i saw her wearing this dress jugak (in maroon)...siyes berkenan lahhh

then ari tu nmpk ada org jual/let go dress ni kat group...gigih lah MZ beli
ni pic from the seller...

memang dh selamat simpan dlm my wardrobe pun...nanti nak pakai time gi outing+photoshoot kat mana2 dgn mr hubby

and then terasa nak beli kaler lain gak..so beli yg biru plak..
tp beli one size bigger...ingatkan tak byk beza, rupa2nya sgtlah loose...so terpaksa jual semula kat group..dh setel let go semlm..

selain rania premium, koleksi minaz yg MZ dh beli so far ialah dress arora (maroon) --beli kat group minazlovers dan bj kurung moden nadeera roselle kirim kat personal shopper (PS) ie PS beli kat butik minaz kat bangi...tu jer..in total baru 3 lah...memang byk lg design2 baru yg akan muncul...kena korek tabung buluh nampak gayanya..
teringin gak nak singgah butik minaz bila ada masa nanti (and kena make sure ada fulus gak)

salam jumaat al-mubarak

2 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

wahhh mesti cun mz pakai dress2 tu

Chekgu Azrine said...

bestnya dapat pakai dress..hubs i tak bg i pakai jubah atau dress

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails