Monday, 15 August 2016

Sambil shopping online sambil dapat cash | Jom Cashback!!

alang2 beli2 brg online kan...seronok jugak bila dpt cash back!!

rugi la jugak laa sbb baru jer sign up ni..sedangkan selama ni dok beli2 mcm2 kat zalora, lazada, agoda, tesco, MAS airlines, photobook, groupon etc...tak dpt apa2 pun...
anyway better late than never

nilah website SHOPBACK tu!!


just sign up for free, then tiap kali nak beli2 apa2 kat lazada, zalora, agoda dan mcm2 lagi website, make sure pegi dulu kat website SHOPBACK ni, then click2 lazada. zalora etc dari website ni utk diaorg trace our transaction..then lps setel kita beli2 apa2 kat zalora lazada etc...then after few days, dpt email dari SHOPBACK psl cashback amount yg kita dpt!!

sbb me baru jer join, so amountnya tak byk pun lg..tp besh gak lah..depending on how frequent we shop online!


happy shopping uolls!!!

2 comments:

YieN said...

Wahhh, thanks 4 sharing :)

Syuhada Salleh said...

syu pon dh join jgk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails