Wednesday, 24 August 2016

Stalker eh?

alkisahnya pg semlm, me kena pegi buat field visit utk students UIA yg tgh buat attachment (LAP)...me pilih nak gi legal firm Hisham Sobri kat jln TAR..

ada few reasons naper me pilih nak gi sini..
antara main reason sbb lokasi tak jauh sgt dari UIA...tp pg2 kan jem..so drive dekat sejam gak baru sampai..sbb jem kat jln kuching (lps exit Duke)
and kebetulan yg train/handle UIA students tu adalah my excoursemate merangkap suami my ex-housemate jugak...
and teringat once upon a time...me pernah dpt award tajaan hisham sobri (time me convo/grad thn 2001--longgg time ago)
and lokasi Jln Tar ni...kind of bringing me back to old sweet memories ie 1st time me keje kat lokasi dekat2 sinilah ie kat menara UOB (HQ) jln TAR ie sebelah sogo jer..

back to the entry..
tak sangka plak ada staff hisham sobri yg kenal and tegur me and then terposing la plak...and the dia post plak kat instagram
rupa2nya she's a blogger too!! ni BLOGnya! nicknamenya akak_kembang...cutenya nama hehehhehe
i dh terjah her blog semlm..tp tak jumpa button utk leave comment hahahah



8 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Mama Zharfan,

Waaaaa tak sangka ada peminat dalam diam... All the best to you. Just to let you know, HS&K one of my majikan's panel solicitor.. ;-)

Nurulchumel said...

dah lama x dtg sini. rindu la! :)

mummymer said...

suzie, u nampak makin kurus *clap clap clap

-ibuemir-

umi adam faris said...

tak sangka kan dapat berjumpa. tu takdir namanya.

umi adam faris said...

comel je kan...

hehe... mesti tak sangka kan...

Mama Zharfan said...

@LZ : thanks sbb sudi singgah dan komen2 heheh

@Nurulchumel : hi nurul!!

@Mummymer : really? yayyyy hahahaha

@umi adam farus : kannnnnn tak sangka gituuu

Chekgu Azrine said...

makin cantik DR!!!

Eliss Mie said...

haish..bila pulak kita dapat jumpa jugak yer..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails