Friday, 20 January 2017

My new love | wanginya

MZ agak cerewet when it comes to perfume...sbbnya me mudah rasa pening2 kalau baunya tak serasi or too strong scent

zmn bujang2..antara edp yg MZ pakai ialah elizabeth arden, lancome dan CK
then lps tu...suka plak dgn roses punya scent..so selalu beli Crabtree & Evelyn..and then lately tersuka plak dgn Nina Ricci L'Extase

and semlm...dh terjatuh chenta dgn EDP yg ni plak...

baunya sweet and so far long lasting lah jugak..botol pun comel jer..dpt pouch lagi

kebetulan sbb memang minat dgn neelofa (#lofattah gitu) hahaha and nmpk dia launch her edp kat FB live chat last few days...so MZ terus order online..kat websitte NAELOFAR HIJAB...convenient and affordable..harga RM55 utk 30ml

so far tak pernah lg beli tudung brand naelofar hijab sbb tak confident nak pakai shawl/tudung tanpa awning...wpun suka tgk mcm2 design naelofar hijab tu..may be one day nak try singgah butik naelofar kat TTDI sbb nak try sarung kat muka (testing sblm beli) tgk sesuai ker tak...

salam jumaat almubarak

4 comments:

- dieyana - said...

try la naelofar hijab, insya-Allah, tersuka la tu nanti...hahha.... dia mcm berhantu, sekali beli, nanti nak lagi...hahhah

#teamlofattah ;-))

nanti kite nk try pepium dia... mn tau, kot2 tersuka jugak! ;-))

Ayumieka said...

wahh macam best je... mesti wangi giler sbb founder dia cantik... hehe

Bionic women said...

wahhhh...kitapun teringin nak menerai..

CikLily Putih said...

kita suke instant shawl tuh, senang je pakai tak yah nak adjust banyak pun

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails