Tuesday, 17 January 2017

Something worth buying online

alkisahnya, diapers utk my lil razeen abis stock kat umah (selalunya stock up byk2)..and me memang beli time ada promo price jer...utk mamy poko, jumbo pack..normal price around RM53+ per pack..promo price around RM41-RM44 perpack...

my boys memang pakai brand mamy poko jer sbb pernah jugak try brand lain tp mcm tak serasi (leak, too tight etc)
then check promo items kat apps smartshopper...ada promo mamy poko kat tesco, kat giant and aeon tak de promo ie normal price jer..so me pun pergilah tesco selayang..tp tak de plak size L alahai..

so godek2 and surf kat lazada..ada rupanya jual mamy poko promo price yayyy settle problem!! harga memang dpt promo price utk 3 packs - 3 packs ni stok utk sebulan gitu...
dh selamat terima pun semlm...memang sgt2 convenient tak pyh susah2 nak cari or pergi beli kat tmpt yg ada promo price



and the best part is..................


sbb me beli via link shopback..so dpt lah cashback...berbaloi2!! dpt cashback RM15+ tuuuuu horeyyy so jd sgt jimat/murahlah harga mamy poko yg me beli this time...

those yg belum sign up/create a/c with cashback ni...feel free to do so...
sgt2 lah berbaloi kalau kita beli apa2 brg from affiliate websites like lazada zalora agoda etc
yg penting...kena click cashback website dulu then click link lazada/zaora/agoda etc from website shopback so that they can trace the referral to give us cash..
so far MZ dh 2x cash out from cashback :) happy2

have a nice day--very nice date kan today...170117

3 comments:

Lin Azlina said...

sy pun slalu beli diaper kt lazada...berbaloi2

ADEEYA said...

Hehe sign up shopback.

Bionic women said...

selalu termissout lazada drypers promo yg murah2 tu..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails