Friday, 8 December 2017

3d2n @Legoland Resort Malaysia

ini adalah kali kedua kami stay kat sini..kali pertama last year, tp time tu cuma dpt 2d1n stay, kira mcm tak puas gitu..so this time dpt stay 2 mlm, puas ati!!

last time dh stay bilik pirate themed, so this time MZ amik bilik kingdom themed plak..our room number is 346

lps check-in kenalah posing2 click2 snap2 apa yg patut sblm bilik jd sepah2 :p

freestyle pose!

ni katil double decker dan ada pull-out bed..memang bilik kat legoland is designed for 2 adults and 3 kids..and kids dpt tv sendiri, tak kacau tv mama&papa

one happy mommy with her 3 boys

wajiblah posing2 dulu..actually ni 1st time merasmikan denim overall ni

  muka dh berminyak2 tuuuu mls nak touch up sblm posing...tgklah razeen tu..all the 3 boys tgh khusuk nak solve soalan kuiz/puzzle

 dh boleh bukak peti/treasure box so dptlah lego2 nya as present..memang sgt2 excitedlah my boys...lego2 yg dpt tu pun besh2 belaka


welcoming gift lps dh siap bukak kunci treasure chest

bedroom slippers...adult & kids

complimentary mineral water, housekeeping top up dpt lg 4 botol masa 2nd day ie lps bilik dikemas2

cute toiletries set..pun dpt 2 set ie masa 2nd day dpt lg set yg lain




tulah treasure chest nya...dlm tu ada lego hadiah lps setel jwb soalan kuiz/puzzle

ariff sibuk pilih channel tv..razeen sibuk lompat2

ada lg some more pics kat legoland hotel in next entry
alhamdulillah atas nikmatNya

3 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails