Wednesday, 20 December 2017

While mommy is working...

me ada kelas setiap ari ahad kat UKM (ngajar kelas masters)...so ahad lps, mr hubby and our boys ikut me pegi bangi..diaorg drop me kat UKM then they all pergi spent time somewhere

haaa diarog pegi bangi wonderland (waterpark)...


my 3 boys ni memang suka main air..

lps me dh abis kelas, weolls pegi lunch sama2..
tak de idea nak mkn apa
so weolls decided to have steamboat&grill for lunch...ada restoran ni kat prima sri gombak


zharfan and ariff seronok sbb dpt main masak2 hahaha ie masukkan seafood dlm kuah tomyam tu then boleh jugak grill

buffet style, so rate per pax RM31.90 adult and half price for child...so total abih RM105 for our lil family
sekali sekala ok ler
mkn sampai puas gitu..

1 comment:

Ezna Ahmad Khalili said...

Steamboat and grill ni ada 1 kat bangi tapi ada nama Bakar Bakar. Sedap makan tapi sekali sekala ok lah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails