Thursday, 7 December 2017

Fun time @Thomas Town

destinasi kedua utk day #2 cuti2 JDT ialah Thomas Town, yg mana ada jugak Hello Kitty Town tp weolls tak masuk lah Hello kitty tu.
MZ dh beli tix siap2 dari 11 street..jimat lah sikit compared kalau beli kat kaunter harga RM85 each pax..beli online..dpt harga RM272 for 4 pax..
ni kali kedua MZ zharfan & ariff dtg sini...tp kali pertama utk razeen..so dulu time weolls dtg, MZ tgh preggykan razeen

jom layan random pics..ni from dslr canon eos m10

ni firsy ride-on yg kami naik..


then kenalah posing...guna tripod ni

ada plak one boy dtg menyelit time weolls tgh posing guna timer..bj budah tu plak sama mcm bj razeen (overall/pinafore denim)

ni papa plak tak ready

finally...our family pose!!!suka pic ni sbb sgt2 kalerful gitu

then my boys layan naik slide berkali2 sampai penat


ni pics from wasup




pic time naik mcm2 ride-on tak der la plak..sbb me naik rides dgn zharfan dan ariff jer..papa jaga razeen sbb razeen takut tak mau naik rides..dlm thomas town ni ada lebih kurang 7-8 jenis rides gitu..sesuai utk budak2 kecik ..yg penting indoor dan air-cond so tak panas



ni pic time lps lunch ...pic kat luar Kenny Rogers ni




lps dh setel mkn dan spent time kat Thomas Town, weolls bertolak ke legoland hotel to check in for 3d2n stay...

3 comments:

Ann Ishak said...

gembira sungguh anak2 :D

MiYOKO SuKi said...

penah pegi jugak sini...best sgt...

eznakhalili.com said...

Kalau besar Dania dah tak nak gi sini ni..tapi warna warni sungguh!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails