Wednesday, 27 December 2017

Sesi memanjakan diri

dh lama sgt2 MZ tak pergi spa.. dh lost count bila last pegi spa--rasanya last pegi ialah spa yg kat the curve tu..

last week gigih lah cari masa utk pegi spa sbb voucher yg MZ dpt dari contest ginvera tu akan expire 31 dec...
so dh setel redeem pun..legaaa

spa tu kat hotel hilton kl sentral
MZ booking utk 1st slot in the morning ie pukul 10 am..sesi spa ie urut2 dan warm bath lasted for one and half hour

tempatnya sgt cantik
err voucher tu value RM450 memang berkadaran dgn tempat yg selesa dan service yg bagus!
overall sgt puas ati gitu
sgt besh diurut2 setelah sekian lama tak pegi massage session

have a nice day everyone

4 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

Lepas tu ada sesi paksa ambik pakej tak suzz? Part tu yg paling lemah. Spa ni nampak eksklusif sangat you. Pakej u dapat pun mahal sungguh.

mama tisya said...

mmg syok massage2...bila lama tk pegi lg la syok kn...ilang stress penat kj

Ann Ishak said...

pakai voucher ok, kalau tak pakai voucher...mahainya :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ILA PUN LAMA DAH TAK PEGI SPA.. HUWAAA

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails