Monday, 23 April 2018

#15 Final entry | Bye2 Sydney...

finally....ceritera cuti2 sydney dh sampai ke penghujungnya..

 ni all our bags..dh siap packing dan nak load onto van...cantik kan dinding our homestay ni..painted in pink kaler..

posing2 dgn bagsss

sweet memories indeed...satu lg kenangan terindah tercipta bersama ratu hati MZ

homestay dgn airport is just 5 minutes drive away...

so ni pic kat airport sydney...kami solat kat sini...syukur ada prayer room yg selesa  :) flight kami pukul 9 mlm..so pukul 5 ptg dh sampai airport..setelkan check-in luggage then terus solat dulu sblm boarding


ni group pic..ni sblm check in all the luggage..hanim yg snap pic ni..airport sydney is spacious and less crowded..so sgt selesa

mr hubby got 2 lil boys now hahahah..razeen pegang toys yg MZ beli kat kmart..

ni snap pic trolley...yg ni kena byr $4...kebetulan memang nak abiskan coins aud...kalau dari arrival hall, trolleysnya tak pyh byr...ni trolleys kat luar departure hall...

ni pic lps turun dari van and say bye2 to our tour guide

mixed feeling..sedey sbb dh berakhir dh cuti2 kami kali ni...happy sbb nak balik msia..home sweet home

MZ jd photoG plak

overall...kami sgt happy dgn our sydney holiday 2018..minus all the minor hiccups...selebihnya memang yg indah2 belaka..there is nothing lovelier than enjoying sweet moments with your beloved ones kan..
insya Allah, who knows in the future kami akan repeat lg sydney trip kan :)

2 comments:

Ann Ishak said...

inshaAllah, boleh datang lagi kalau ada rezeki :D

Ezna Ahmad Khalili said...

Australia so far bagi I memang best. I suka sangat. Airport Perth + Brisbane pun ada prayer room ni. Senang.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails