Sunday, 29 April 2018

It was my BDAY yesterday

tiada lafaz yg lebih indah melainkan ALHAMDULILLAH..setinggi2 syukur ke hadrat Rabbul 'Izzati kerana telah memanjangkan usia MZ hingga ke saat dan denyut nafas ini...

oh yeah...roda kehidupan pantas berputar...
zmn2 muda-mudi dh berlalu..now menginjak usia dewasa, matang, menuju ke usia 'tua'..
matang dlm byk perkara...lebih2 lagi bila dh bergelar ibu kepada 3 org putera yg tgh membesar....zharfan pun dh masuk usia remaja..

so what happened on my BDAY?
of course pada zmn sekrg..ucapan hari lahir diterima melalui pelbagai group wasup dan juga facebook
yg teristimewa ucapan dari my other half
dan juga panggilan telefon dari queen of my heart
dan semlm..I spent my day with my kids..pegi tgk movie..dan lunch jugak sama2..mr hubby keje so tak leh join
my bday celebration? Insya Allah..next weekend we are having family vacation kat 2 tempat istimewa..really looking fwd for our holiday yayyyyy

just some of random shots semlm..
the day I turn 42..

zharfan yg jd photoG..guna samsung j7 jer pun ni..tak bwk dslr

salah satu sudut kat melawati mall

artificial cherry blossom in pink matching with my pink tudung, pink handbag, pink shoes and pink ropol2 kat my baju and sleeves


my three sweethearts

alhamdulillah 'ala kulli haal

1 comment:

Liza Yati said...

Happy belated birthday Dr. Mama Zharfan. Liza kembali jenguk blog. Jom la viist my blog

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails