Tuesday, 24 April 2018

Tiffany who? | now it's mine

since last year lg berkenan dgn bracelet design tiffany tapi gold 916...kalau tiffany ori/asal, silver bracelet, bukan gold 916
so letak dlm wishlist jer lah.. gmbr ni MZ save dlm hp...so selalu tgk2 and selalu teringat2 sampailah dpt memilik gitu

then some time in late feb this year (sblm fly to sydney), MZ pun tempah dari edora angsa emas..byr depo RM200 dulu...katanya kena tunggu sebulan lebih utk siap..

so last week ari khamis gigih MZ drive all the way to bangi, sbb nak gi collect bracelet tu kat kedai angsa emas..





actually tu kali kedua MZ pegi kedai emas angsa emas tu..guna waze sbb dh lupa jln nak ke sana and memang tak familiar lah area bangi...
last year masa 1st time pegi sana, MZ beli bracelet bebola 3 tones...

tp dh trade-in pun..amik tiffany..sbbnya, bracelet bebola ni putus :( sedeyyyy so risau takut hilang, better trade in..masa beli last year, harga around RM1600+..bila trade in of course jatuh value..jd harga RM1200+ jer...so utk tiffany tu..MZ kena top up duit lagilah

my kesayangan :) :) berat 12.86g--ni kira bracelet besday dan raya in advance heheheh

have a nice day everyone!

2 comments:

Ann Ishak said...

sangat cantik bracelet tu :D

Ezna Ahmad Khalili said...

Cantik bracelet tu. I beli Tiffany T Smile kat AE ni....i kalau nak pegi AE lepas htr Dania school. AE ni tengah2 antara sek Dania and my house. Hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails