Thursday, 25 October 2018

Sedap tapi...

lumrah makanan2 kat dunia ni..majority yg sedap2 bukannya mknn yg sihat..

kalau dlm fasa diet or eat clean..byk benda nak kena let go..tak leh nak mkn..
tp MZ dh lama tak diet proper..setakat mkn with caution jer (ie jaga portion)
so ni benda yg MZ sukaaa tp in terms of calorie count memang tak lulus lah sbb rasanya round 500-600 calorie ni utk this meal..tp dh 'termkn' pun :p kalori tinggi sbb noodle tu made of wheat (considered processed food)..and soup tu of courselah ada segala mak nenek bahan perisa, garam etc...a big NO-NO kalau nak lose weight

claypoy yeemee soup..yummeh...ni MZ mkn kat foodvourt giant bt caves jerrrr

have a nice day everyone!!

1 comment:

ct cheery said...

Wah..pasti sedap. Cheery pun diet gak tapi xbape nak clean. Just Jaga portion jer hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails