Monday, 1 October 2018

Every single cent counts | TQ Nuffnang

money is not everything, but almost everything can be bought with money hahaha

wpun blog ni dh teramat suam2 kuku..tp I really love my blog sbb it's my life journal
dulu2 masa zmn kegemilangan berblogging...kerapa gak cash out nuffnang ni...dpt lah cash out few times in a year

so bila dh tak aktif berblogging...kena tunggu few years, baru boleh cash out (minimum amount hahahah)

cheque received from nuffnang via ordinary snail mail jer ni...

minimum cash out amount jer punnn....excited betul bila dpt tekan button cash out from nuffnang website hahahah

duit gak kan wpun sikit..so rasa berbaloi sgt bila dpt cek from nuffnang ni...so mcm syg nak spend utk beli brg/byr credit card(cthnya), jd MZ simpan jer..
simpan utk akaun SSPN zharfan(transfer via m2u)..MZ tak buat monthyly salary deduction so tak simpan regularly pun..just simpan bila ada cash lebih gitu....
suka gak simpan dlm SSPN ni sbb boleh dpt tax rebate/deduction when it comes to income tax yearly nanti...

salam hari isnin
have a nice day
moga2 kita sentiasa dimurahkan rezeki

2 comments:

Ezna Ahmad Khalili said...

I tak faham la...Nuff i punya iklan tak keluar pun dan peliknya I tak boleh buka link Nuff pun....hmmm....

Ann Ishak said...

alhamdulillah, rezeki menabung di Nuffnang :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails