Friday, 22 November 2019

Ariff dapat Anugerah Pelajar Cemerlang 2019 | Heartiest congratulations

Majlis ihtifal (ie penyampaian hadiah utk pelajar cemerlang) sek ren islam (SRI) alhuda telah berlangsung pada 20 nov 2019..
thn ni ariff dpt naik pentas sbb awal2 lagi dh dpt surat jemputan dari pihak sekolah masa pegi amik result (16/11/19)..memang weolls dimaklumkan ariff dpt hadiah utk subject (highest score) Fiqh-tauhid...
then rupa2nya ada kejutan yg lebih manis..ie di kemuncak acara, nama ariff telah diumumkan sbg penerima anugerah murid cemerlang 2019 utk tahap 2..syukur alhamdulillah

it was a surprise (memang begitu pun caranya sbb sek tak inform awal2 utk anugerah utama/top prize tu)..and MZ tak expect beria pun..and that's the reason why mr hubby pun tak attend event ni (kebetulan mr hubby agak pyh nak amik cuti)..sbb dok ingatkan ariff dpt highest subject prize jer..rupa2nya dikurniakan rezeki lebih besar rupanya..

ni gmbr secara random..kenangan terindah utk ariff and our lil family...actually ni kali kedua ariff dpt anugerah yg sama..last 2 yrs, ariff dpt anugerah ni (utk tahap 1)

ni dewan yan dihias serba indah...sweet, simple and lovely..tema pepel-putih

ni souvenir book

ni masa 2nd time naik stage ie utk terima award pelajar cemerlang keseluruhan


ni masa 1st round naik stage ie utk highest subject scorer

ni lps dh setel semua event

one happy mommy


zharfan & ariff

plaque kaca yg diterima..istimewa sbb ada gmbr tuuu..actually masa cikgu ariff wasup utk mintak gmbr beberapa hari sblm event ni..MZ dh boleh agak..may be ariff akan dpt anugerah..tp tak nak berharap sgt takut kuciwa

sijil penghargaan

bouquet dan belon ni parents tempah awal2 dari pihak sekolah..membeli sambil menyumbang utk sek gitu..MZ dan parents lain beria beli hehhehe semangat gituuuu

dpt hadiah set buku2 dan voucher..utk highest subject scorer

tu nama ariff..

ni surat jemputan..for future memories

moga2 Ariff sentiasa cemerlang dlm akademik, akhlak, sahsiah, berjaya dunia akhirat..aamiin

1 comment:

Sheila Arshad said...

tahniah ariff...
ammi yg baca kat sini pun rasa mcm terkena surprise jugak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails