Monday, 4 November 2019

It's DUCK!

last 2 weekend, gigih MZ, hubby and kids pegi pavillion..err weolls jrg la pegi sini..rasanya ni kali ke3 MZ dtg sini

ada dua tujuan utama..
salah satunya MZ nak pegi samsung centre..kena reinstall google play (razeen terdelete masa dia main hp MZ)
and tujuan yg paling penting..nak pegi DUCK!!!

ni snap pic lps setel shopping..senyum panjang nampaknya posing paper bag Duck tuuuuuu


so what's inside this cute purple paper bag??

tadaaa...dpt 3 items...value exactly RM100--snow cap 2 pcs dan one pack of stainless steel pin

actually MZ dpt hadiah gift card RM100 from contest apa ntah (dh lupa, sbb dptnya awal thn ni lagi, tp tak de masa nak pegi redeem kat pavillion--pernah gak try redeem kat outlet DUCK klcc tapi tak boleh..salesgirl tu kata kena pegi pavillion)

sbb MZ tak reti nak pakai tudung DUCK, so MZ amik snowcap jer lah ie inner/anak tudung..lembut jer fabricnya..

yg mahal tu logo/lambang duck lah...in silver

so dpt 2 pcs inner ie satu kaler light blue, satu kaler grey, each RM45, then RM10 tu nak cukupkan RM100 kan, amik jer pins ie jarum peniti..harga RM10


alhamdulillah, 1st time ni merasa pakai brg DUCK ;)

3 comments:

Sheila Arshad said...

ammi tak mampu nak pakai duck...pakai yg biasa2 jelah janji cukup syaratnya.

Ibu Lala said...


ingat pegi duck sebab duck ada sale. rupa rupanya nak claim hadiah. untung la dapat hadiah mahal.

saya kalau pegi pavi tak tau nak shopping apa. rasanya semua mahal kat situ.

AyuArjuna BiGoshh said...

i sebenarnya teringin nak pakai tudung duck hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails